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ニンニク含硫化合物による魚油の酸化抑制効果に関する研究

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Please use this identifier to cite or link to this item:https://doi.org/10.14943/doctoral.k15219
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Title: ニンニク含硫化合物による魚油の酸化抑制効果に関する研究
Other Titles: Study on the effect of garlic sulfur compounds on the inhibition of fish oil oxidation
Authors: 山谷, 祥史 Browse this author
Issue Date: 26-Dec-2022
Publisher: Hokkaido University
Conffering University: 北海道大学
Degree Report Number: 甲第15219号
Degree Level: 博士
Degree Discipline: 水産科学
Examination Committee Members: (主査) 教授 栗原 秀幸, 教授 細川 雅史, 准教授 別府 史章, 教授 宮下 和夫 (帯広畜産大学産学連携センター)
Degree Affiliation: 水産科学院(海洋応用生命科学専攻)
Type: theses (doctoral)
URI: http://hdl.handle.net/2115/88332
Appears in Collections:課程博士 (Doctorate by way of Advanced Course) > 水産科学院(Graduate School of Fisheries Sciences)
学位論文 (Theses) > 博士 (水産科学)

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