北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University

第8卷 第1号    (1957-05 issued)

EXPERIMENTS ON THE PERFORMANCE OF PLANKTON SAMPLINGS WITH NET PDF
MOTODA, Sigeru;ANRAKU, Masateru;MINODA, Takashi 1-22
EFFECTS OF X-IRRADIATION UPON RAINBOW TROUT (SALMO IRIDEUS):Ⅰ. Influence on the feeding activity in rainbow trout fry PDF
KOBAYASHI, Shinjirô;HIRATA, Hachirô 23-35
BLOOD CELL CONSTITUENTS IN FISH:Ⅰ. Peroxidase Staining of the Leucocytes in Rainbow Trout (Salmo irideus) PDF
YÛKI, Ryôgo 36-44
還流水槽の試作 PDF
大川, 鉄男 45-47
プランクトンネットの濾水率について(Ⅱ報) PDF
五十嵐, 脩蔵 48-50
水産動物筋肉中の有機燐酸化合物に関する研究:第4報 鯉肉中のCreatine phosphateに及ぼす貯蔵温度の影響に就て PDF
斎藤, 恒行;新井, 健一 51-53
結晶鯨インシュリンに関する研究:第2報 アミノ酸組成 PDF
斎藤, 恒行;石原, 義雄;伊藤, 裕三;藤野, 政彦 54-58
THE FORMATION OF MAGNESIUM-AMMONIUM-PHOSPHATE CRYSTALS IN CANNED SEA FOODS:Ⅲ. The Crystallizing State of Chemically Synthesized Crystals at Various Temperatures PDF
TANIKAWA, Eiichi;NAGASAWA, Yoshio;SUGIYAMA, Takashi 59-64
THE FORMATION OF MAGNESIUM-AMMONIUM-PHOSPHATE CRYSTALS IN CANNED SEA FOODS:Ⅳ. Formation of the Crystal of MgNH4PO4・6H2O and its Minimum Ion Concentration PDF
TANIKAWA, Eiichi;NAGASAWA, Yoshio;SUGIYAMA, Takashi 65-68
THE FORMATION OF MAGNESIUM-AMMONIUM-PHOSPHATE CRYSTALS IN CANNED SEA FOODS:Ⅴ. The Growth of the Crystals of MgNH4PO4・6H2O in Glass Vessel PDF
TANIKAWA, Eiichi;NAGASAWA, Yoshio;SUGIYAMA, Takashi 69-73
いか食中毒の生化学的研究:第1報 貯蔵中に於けるアミン類の変化 PDF
村田, 喜一;大石, 圭一;飯田, 優 74-80
いか食中毒の生化学的研究:第2報 生成アミン類の消長に就いて PDF
村田, 喜一;大石, 圭一;飯田, 優 81-86