第8卷 第1号 (1957-05 issued)
EXPERIMENTS ON THE PERFORMANCE OF PLANKTON SAMPLINGS WITH NET | |
MOTODA, Sigeru;ANRAKU, Masateru;MINODA, Takashi | 1-22 |
EFFECTS OF X-IRRADIATION UPON RAINBOW TROUT (SALMO IRIDEUS):Ⅰ. Influence on the feeding activity in rainbow trout fry | |
KOBAYASHI, Shinjirô;HIRATA, Hachirô | 23-35 |
BLOOD CELL CONSTITUENTS IN FISH:Ⅰ. Peroxidase Staining of the Leucocytes in Rainbow Trout (Salmo irideus) | |
YÛKI, Ryôgo | 36-44 |
還流水槽の試作 | |
大川, 鉄男 | 45-47 |
プランクトンネットの濾水率について(Ⅱ報) | |
五十嵐, 脩蔵 | 48-50 |
水産動物筋肉中の有機燐酸化合物に関する研究:第4報 鯉肉中のCreatine phosphateに及ぼす貯蔵温度の影響に就て | |
斎藤, 恒行;新井, 健一 | 51-53 |
結晶鯨インシュリンに関する研究:第2報 アミノ酸組成 | |
斎藤, 恒行;石原, 義雄;伊藤, 裕三;藤野, 政彦 | 54-58 |
THE FORMATION OF MAGNESIUM-AMMONIUM-PHOSPHATE CRYSTALS IN CANNED SEA FOODS:Ⅲ. The Crystallizing State of Chemically Synthesized Crystals at Various Temperatures | |
TANIKAWA, Eiichi;NAGASAWA, Yoshio;SUGIYAMA, Takashi | 59-64 |
THE FORMATION OF MAGNESIUM-AMMONIUM-PHOSPHATE CRYSTALS IN CANNED SEA FOODS:Ⅳ. Formation of the Crystal of MgNH4PO4・6H2O and its Minimum Ion Concentration | |
TANIKAWA, Eiichi;NAGASAWA, Yoshio;SUGIYAMA, Takashi | 65-68 |
THE FORMATION OF MAGNESIUM-AMMONIUM-PHOSPHATE CRYSTALS IN CANNED SEA FOODS:Ⅴ. The Growth of the Crystals of MgNH4PO4・6H2O in Glass Vessel | |
TANIKAWA, Eiichi;NAGASAWA, Yoshio;SUGIYAMA, Takashi | 69-73 |
いか食中毒の生化学的研究:第1報 貯蔵中に於けるアミン類の変化 | |
村田, 喜一;大石, 圭一;飯田, 優 | 74-80 |
いか食中毒の生化学的研究:第2報 生成アミン類の消長に就いて | |
村田, 喜一;大石, 圭一;飯田, 優 | 81-86 |