北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University

第8卷 第4号    (1958-02 issued)

REPORT FROM THE “OSHORO MARU” ON OCEANOGRAPHIC AND BIOLOGICAL INVESTIGATIONS IN THE BERING SEA AND NORTHERN NORTH PACIFIC IN THE SUMMER OF 1955:Ⅳ. Diatom Standing Crops and the Major Constituents of the Populations as Observed by Net Sampling PDF
KAROHJI, Kohei 243-252
REPORT FROM THE “OSHORO MARU” ON OCEANOGRAPHIC AND BIOLOGICAL INVESTIGATIONS IN THE BERING SEA AND NORTHERN NORTH PACIFIC IN THE SUMMER OF 1955:Ⅴ. Observations on Copepod Community PDF
MINODA, Takashi 253-263
BLOOD CELL CONSTITUENTS IN FISH:Ⅱ. Peroxidase Staining of the Leucocytes in the Kidney and Some Other Organs PDF
YÛKI, Ryôgo 264-269
STUDIES ON THE FORMATION OF FISH EGGS:ⅩⅡ. On the Non-massed Yolk in the Egg of the Herring, Clupea pallasii PDF
YAMAMOTO, Kiichiro 270-277
紅藻ツルツルの果胞子発芽体の発達について PDF
籔, 凞 278-289
エゾヤハズとアミヂグサの四分胞子囊に於ける核分裂について PDF
籔, 凞 290-296
北太平洋水域に於けるキタノホッケの仔稚魚 PDF
小林, 喜雄 297-303
北太平洋に於けるベニサケの年令と系統について PDF
久保, 達郎 304-309
サメ肉腐敗の微生物化学的研究:第4報 尿素分解菌の尿素分解能力に及ぼす温度の影響について PDF
木村, 喬久 310-313
紅藻の色素蛋白質に関する研究:第1報 フィコエリスリン,フィコシアニンの精製分離と吸収スペクトル PDF
五十嵐, 久尚;細谷, 勇治 314-318
CHEMICAL STUDIES ON HERRING MEAT PDF
SASA, Shigeo 319-345