第18巻 第4号 (1968-02 issued)
THE EMBRYONIC DEVELOPMENT AND LARVAL STAGES OF HEMITRIPTERUS VILLOSUS (PALLAS) | |
KYÛSHIN, Kenichiro | 277-289 |
CHUM SALMON POPULATION IN THE GULF OF ANADYR AND THE ADJACENT HIGH SEAS IN LATE JULY 1966 | |
NISHIYAMA, Tsuneo;FUJII, Takeji;YAMAMOTO, Shoichi;MASUDA, Kiyoshi;KOBAYASHI, Genji | 291-305 |
ベーリング海東部海域における流網の直角投網よりみたサケ・マスの水平移動 | |
藤井, 武治;山本, 昭一;増田, 紀義;小林, 源司;西山, 恒夫 | 306-316 |
河川流入域附近の濁度変化に関する研究(Ⅱ):淡塩水接触域の懸濁物の凝集・沈降について | |
坂本, 亘 | 317-327 |
ON THE STATISTICAL DISTRIBUTION OF MEASUREMENTS MADE AT EQUAL INTERVAL OF TIME OF SHIP MOTION AT SEA | |
KAWASHIMA, Rihei | 329-344 |
漁船の耐航性について(その1):波浪中の船体運動の立体表示 | |
川島, 利兵衛;天下井, 清;増田, 紀義 | 345-356 |
漁業機械に関する研究 Ⅱ:自動いか釣機械について 1)釣針の運動 | |
五十嵐, 脩蔵;見上, 隆克;小林, 喜一郎 | 357-364 |
エゾツノマタ(クロバギンナンソウ)の粘質について | |
辻野, 勇 | 365-369 |
さしみにおけるEC・テストと従来法の比較 | |
坂井, 稔;絵面, 良男;金子, 竜男;大野, 元経;林, 功 | 370-384 |
FUNDAMENTAL STUDIES ON FOOD POISONING CAUSED BY SEA FOODS:Ⅰ. On the Fate of Histamine Contents during the Drying of Fish Meat. | |
TAKAGI, Mitsuzō | 385-391 |
魚粕検査における簡易粗脂肪定量法(1):アセトン・塩化カリ法について | |
元広, 輝重;秋場, 稔;吉本, 貞男;谷川, 英一 | 392-396 |
魚粕検査における簡易粗脂肪定量法(2):濾紙拡散法による定量について | |
元広, 輝重;秋場, 稔;吉本, 貞男;谷川, 英一 | 397-400 |