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第7卷 第2号 >

イカ完全利用に関する研究:第14報 スルメ製造に関する研究(其の六) スルメ製造時におけるイカ肉の乾燥度と腐敗性との関係

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/22963

Title: イカ完全利用に関する研究:第14報 スルメ製造に関する研究(其の六) スルメ製造時におけるイカ肉の乾燥度と腐敗性との関係
Other Titles: Studies on the Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅣ. Relation between the water content of squid meat and putrefaction during the drying of squid
Authors: 谷川, 英一1 Browse this author
長沢, 善雄2 Browse this author
竹内, 敏夫3 Browse this author
杉山, 隆4 Browse this author
Authors(alt): TANIKAWA, Eiichi1
NAGASAWA, Yoshio2
TAKEUCHI, Toshio3
SUGIYAMA, Takashi4
Issue Date: Aug-1956
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 7
Issue: 2
Start Page: 172
End Page: 184
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/22963
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