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Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
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Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date | article | FUJIKAWA, Sakiko; KAWAMURA, Shuso; FUJITA, Hideo; DOI, Takamasa; OKADA, Keiji; HOMMA, Kota; TSUCHIYA, Fujio | Utilization of Snow Piles Removed from Streets Downtown for Cooling a Rice Storehouse | 都市排雪の雪山を活用した米倉庫の冷却 | 低温生物工学会誌 | Cryobiology and Cryotechnology | 2010 |
proceedings (author version) | Kawamura, Shuso; Takekura, Kazuhiro; Itoh, Kazuhiko | Rice Quality Preservation during On-Farm Storage Using Fresh Chilly Air | - | International Quality Grains Conference. July 19-22, 2004, Indianapolis, Indiana, USA | - | 19-Jul-2004 |
bulletin (article) | 盧, 大新; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 小麦のポストハーベストプロセスと品質に関する基礎的研究 (第2報) : 小麦の半乾貯留について | Fundamental Studies on the Effect of Post-Harvest Process on Characteristics of Wheat (Part 2) : Temporary Storage of Semidried Wheat | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 30-Mar-1998 |
bulletin (article) | 盧, 大新; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 小麦のポストハーベストプロセスと品質に関する基礎的研究 (第1報) : 高水分小麦の一次乾燥について | Fundamental Studies on the Post-Harvest Process of High Moisture Content Wheat (Part 1) : First-Step Drying of High Moisture Content Wheat | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 22-Jan-1998 |
bulletin (article) | 夏賀, 元康; 川村, 周三; 伊藤, 顕治; 伊藤, 和彦 | 近赤外分光法による小麦キャリブレーションの品種間差異 | Statistical Differences among Varieties in the Wheat Calibrations Using Near-Infrared Reflectance Spectroscopy | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 23-Mar-1992 |
bulletin (article) | 川村, 周三 | 米の搗精と精白米の品質および食味 : (第4報) 最適搗精方法と最適玄米条件 | Rice Milling and Quality and Taste of Milled Rice : (Part 4) Optimum technique for milling and optimum brown rice condition before milling | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 5-Oct-1991 |
bulletin (article) | 川村, 周三 | 米の搗精と精白米の品質および食味 : (第3報) 精白米の品質および食味 | Rice Milling and Quality and Taste of Milled Rice : (Part 3) Quality and Taste of Milled Rice | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 30-Mar-1991 |
bulletin (article) | 伊藤, 和彦; 川村, 周三; 樋元, 淳一; 李, 里特 | 小麦の厚層乾燥に関する基礎的研究 | Studies on Deep-bed Drying of Wheat | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 30-Mar-1991 |
bulletin (article) | 川村, 周三 | 米の搗精と精白米の品質および食味 : (第2報) 搗精特性 | Rice Milling, and Quality and Taste of Milled Rice : (Part 2) Milling Characteristics | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 31-Mar-1990 |
bulletin (article) | 川村, 周三 | 米の搗精と精白米の品質および食味 : (第1報) 精米工場における基礎調査 | Rice Milling, and Quality and Taste of Milled Rice : (Part 1) Basic Investigation at Rice Milling Plants | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 5-Sep-1989 |
theses (doctoral) | 川村, 周三 | 米の搗精と精白米の品質及び食味に関する研究 | Studies on Rice Milling, and Quality and Taste of Milled Rice | - | - | 25-Mar-1986 |
bulletin (article) | 川村, 周三; 伊藤, 和彦; 池内, 義則 | 搗精特性に与える玄米物性の影響 | Effects of Physical Properties of Brown Rice on Milling Characteristics | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 11-Jul-1983 |
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