HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Agriculture / Faculty of Agriculture >
北海道大学大学院農学研究院邦文紀要 = Memoirs of the Research Faculty of Agriculture, Hokkaido University >
Vol. 8 No. 2 >

てん菜品種における生理学的、形態学的諸特性に関する統計学的解析 : 諸形質問の関連性の分析への主成分分析応用に関する基礎的研究

Files in This Item:
8(2)_p110-117.pdf469.71 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/11829

Title: てん菜品種における生理学的、形態学的諸特性に関する統計学的解析 : 諸形質問の関連性の分析への主成分分析応用に関する基礎的研究
Other Titles: Statistical analysis on the physiological and morphological characters of suger-beet varieties : Basic study on application of principal component analysis for interrelationships among various characters
Authors: 宮浦, 邦晃1 Browse this author
島本, 義也2 Browse this author
細川, 定治3 Browse this author
加藤, 勝信4 Browse this author
Authors(alt): MIYAURA, Kuniaki1
SHIMAMOTO, Yoshiya2
HOSOKAWA, Sadaji3
KATO, Katsunobu4
Issue Date: 29-Feb-1972
Publisher: 北海道大学
Journal Title: 北海道大学農学部邦文紀要
Volume: 8
Issue: 2
Start Page: 110
End Page: 117
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/11829
Appears in Collections:北海道大学大学院農学研究院邦文紀要 = Memoirs of the Research Faculty of Agriculture, Hokkaido University > Vol. 8 No. 2

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )


 

Feedback - Hokkaido University