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Paecilomyces varioti による非糖質炭素源からの L-リンゴ酸醱酵 : (第1報)酢酸、プロピオン酸およびエタノールからのリンゴ酸生成能

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/11904

Title: Paecilomyces varioti による非糖質炭素源からの L-リンゴ酸醱酵 : (第1報)酢酸、プロピオン酸およびエタノールからのリンゴ酸生成能
Other Titles: L-Malic Acid Fermentation of Non-sugar Carbon Sources by Paecilomyces varioti : (Ⅰ) Abilities to produce malic acid from acetate, propionate and ethanol
Authors: 高尾, 彰一1 Browse this author
谷田, 昌稔2 Browse this author
桑原, 秀明3 Browse this author
Authors(alt): TAKAO, Shoichi1
TANIDA, Masatoshi2
KUWABARA, Hideaki3
Issue Date: 28-Jul-1978
Publisher: 北海道大学
Journal Title: 北海道大学農学部邦文紀要
Volume: 11
Issue: 1
Start Page: 13
End Page: 19
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/11904
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