HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Agriculture / Faculty of Agriculture >
北海道大学大学院農学研究院邦文紀要 = Memoirs of the Research Faculty of Agriculture, Hokkaido University >
Vol. 12 No. 2 >

リンゴ果実の着色に関する研究 : 第2報 アントシアニン生成に及ぼす生長調節物質の影響と果実の発育段階について

Files in This Item:
12(2)_p115-123.pdf474.69 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/11945

Title: リンゴ果実の着色に関する研究 : 第2報 アントシアニン生成に及ぼす生長調節物質の影響と果実の発育段階について
Other Titles: Studies on the Colouration of Apple Fruit : Ⅱ. Relation between effect of growth regulators on anthocyanin formation and growth stage of fruit
Authors: 増田, 哲男1 Browse this author
今河, 茂2 Browse this author
田村, 勉3 Browse this author
Authors(alt): MASUDA, Tetsuo1
IMAKAWA, Shigeru2
TAMURA, Tsutomu3
Issue Date: 24-Oct-1980
Publisher: 北海道大学
Journal Title: 北海道大学農学部邦文紀要
Volume: 12
Issue: 2
Start Page: 115
End Page: 123
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/11945
Appears in Collections:北海道大学大学院農学研究院邦文紀要 = Memoirs of the Research Faculty of Agriculture, Hokkaido University > Vol. 12 No. 2

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )


 

Feedback - Hokkaido University