HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
農学院・農学研究院  >
Journal of the Graduate School of Agriculture, Hokkaido University >
Vol.55 Pt. 2 >

Sialic Acid in Milk. : Ⅲ. Sialic Acid in Normal Milk and in the Fractions of Milk Proteins obtained by Diethylaminoethyl-cellulose Column

フルテキスト
55(2)_p133-143.pdf450.57 kBPDF見る/開く
この文献へのリンクには次のURLを使用してください:http://hdl.handle.net/2115/12818

タイトル: Sialic Acid in Milk. : Ⅲ. Sialic Acid in Normal Milk and in the Fractions of Milk Proteins obtained by Diethylaminoethyl-cellulose Column
著者: KIM, Yong Kyo 著作を一覧する
ARIMA, Shunrokuro 著作を一覧する
HASHIMOTO, Yoshio 著作を一覧する
発行日: 1967年 3月
出版者: Hokkaido University
誌名: Journal of the Faculty of Agriculture, Hokkaido University = 北海道大學農學部紀要
巻: 55
号: 2
開始ページ: 133
終了ページ: 143
資料タイプ: bulletin
URI: http://hdl.handle.net/2115/12818
出現コレクション:Vol.55 Pt. 2

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学