HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
農学院・農学研究院  >
Journal of the Graduate School of Agriculture, Hokkaido University >
Vol.70 Pt. 2 >

Production of High-Quality Oncom, a Traditional Indonesian Fermented Food, by the Inoculation with Selected Mold Strains in the Form of Pure Culture and Solid Inoculum

フルテキスト
70(2)_p111-127.pdf954.22 kBPDF見る/開く
この文献へのリンクには次のURLを使用してください:http://hdl.handle.net/2115/13163

タイトル: Production of High-Quality Oncom, a Traditional Indonesian Fermented Food, by the Inoculation with Selected Mold Strains in the Form of Pure Culture and Solid Inoculum
著者: Sastraatmadja, Dudi Djuhdia 著作を一覧する
TOMITA, Fusao 著作を一覧する
KASAI, Takanori 著作を一覧する
発行日: 2002年 1月
出版者: Graduate School of Agriculture, Hokkaido University
誌名: Journal of the Graduate School of Agriculture, Hokkaido University = 北海道大学大学院農学研究科紀要
巻: 70
号: 2
開始ページ: 111
終了ページ: 127
資料タイプ: bulletin
URI: http://hdl.handle.net/2115/13163
出現コレクション:Vol.70 Pt. 2

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学