HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Field Science Center for Northern Biosphere >
北海道大学農場研究報告 = Research bulletin of the University Farm Hokkaido University >
第20号 >

温度およびホールディングタイムがアルファルファ搾汁中の牧草蛋白質回収におよぼす影響

Files in This Item:
20_p127-129.pdf146.64 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/13347

Title: 温度およびホールディングタイムがアルファルファ搾汁中の牧草蛋白質回収におよぼす影響
Other Titles: Effects of heating temperature and holding time on the recovery of leaf protein concentrate from green juice obtained with alfalfa.
Authors: 関根, 純二郎1 Browse this author
須田, 孝雄2 Browse this author
多田, 重雄3 Browse this author
朝日田, 康司4 Browse this author
広瀬, 可恒5 Browse this author
Authors(alt): SEKINE, Junjiro1
SUDA, Takao2
TADA, Shigeo3
ASAHIDA, Yasushi4
HIROSE, Yoshitsune5
Issue Date: 25-Feb-1977
Publisher: 北海道大学農学部附属農場
Journal Title: 北海道大学農学部農場研究報告
Journal Title(alt): Research bulletin of the University Farm Hokkaido University
Volume: 20
Start Page: 127
End Page: 129
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/13347
Appears in Collections:北海道大学農場研究報告 = Research bulletin of the University Farm Hokkaido University > 第20号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )


 

Feedback - Hokkaido University