HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第一卷 第二号 >

海藻に關する化學的研究:第2報「アナアヲサ」「アヲノリ」「ウスバアヲノリ」中のアミノ酸に就て

Files in This Item:
1(2)_P77-80.pdf395.56 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/22680

Title: 海藻に關する化學的研究:第2報「アナアヲサ」「アヲノリ」「ウスバアヲノリ」中のアミノ酸に就て
Other Titles: CHEMICAL STUDIES ON THE SEAWEEDS.:2. ON THE AMINO ACIDS OF Ulva pertusa, Enteromorpha Linza, AND Enteromorpha Linza var. crispata.
Authors: 高木, 光造1 Browse this author
Authors(alt): TAKAGI, Mitsuzo1
Issue Date: Feb-1951
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 1
Issue: 2
Start Page: 77
End Page: 80
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/22680
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第一卷 第二号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )


 

Feedback - Hokkaido University