HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
水産科学院・水産科学研究院  >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第二卷 第四號 >

STUDIES ON THE EXTRACTION OF FISH LIVER OIL.:Ⅲ. THE EXTRACTION OF OIL FROM FISH LIVERS CONTAINING LOW VITAMIN A UNIT. With 5 tables

フルテキスト
2(4)_P273-280.pdf431.44 kBPDF見る/開く
この文献へのリンクには次のURLを使用してください:http://hdl.handle.net/2115/22723

タイトル: STUDIES ON THE EXTRACTION OF FISH LIVER OIL.:Ⅲ. THE EXTRACTION OF OIL FROM FISH LIVERS CONTAINING LOW VITAMIN A UNIT. With 5 tables
著者: MURATA, Kiichi 著作を一覧する
SUZUKI, Matsuo 著作を一覧する
発行日: 1952年 2月
出版者: 北海道大学水産学部
誌名: 北海道大學水産學部研究彙報
掲載誌等別名: BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
巻: 2
号: 4
開始ページ: 273
終了ページ: 280
資料タイプ: bulletin
URI: http://hdl.handle.net/2115/22723
出現コレクション:第二卷 第四號

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学