HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第四卷 第三号 >

イカ完全利用に関する研究:第8報 煉製品原料としてのイカ・フィーレーの冷凍について

Files in This Item:
4(3)_P224-233.pdf611.23 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/22820

Title: イカ完全利用に関する研究:第8報 煉製品原料としてのイカ・フィーレーの冷凍について
Other Titles: STUDIES ON THE COMPLETE UTILIZATION OF SQUID:Ⅷ. STUDIES ON THE REFRIGERATION OF SQUID MEAT FOR USE AS THE MATERIAL OF STEAMED MEAT JELLIES (KAMABOKO)
Authors: 谷川, 英一1 Browse this author
紺野, 哲郞2 Browse this author
秋場, 進3 Browse this author
Authors(alt): Tanikawa, Eiichi1
Konno, Tetsuro2
Akiba, Susumu3
Issue Date: Nov-1953
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 4
Issue: 3
Start Page: 224
End Page: 233
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/22820
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第四卷 第三号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar_1.0 )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University