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第四卷 第四号 >

イカ完全利用に関する研究:第10報 スルメ製造に関する研究(其の三) スルメ白粉生成条件並に其の機構に就て

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/22831

Title: イカ完全利用に関する研究:第10報 スルメ製造に関する研究(其の三) スルメ白粉生成条件並に其の機構に就て
Other Titles: STUDIES ON THE COMPLETE UTILIZATION OF SQUID (Ommastrephes sloani pacificus):Ⅹ. STUDIES ON THE MANUFACTURE OF “SURUME” (DRIED SQUID) (3) On the Formation and Its Mechanism of the White-Flour on the Surface of “Surume”
Authors: 谷川, 英一1 Browse this author
工藤, 駿一2 Browse this author
Authors(alt): TANIKAWA, Eiichi1
KUDO, Shun-ichi2
Issue Date: Feb-1954
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 4
Issue: 4
Start Page: 314
End Page: 322
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/22831
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