HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第四卷 第四号 >

イカ完全利用に関する研究:第11報 スルメ製造に関する研究(其の四) スルメ製造中における「ムレ」に就て

Files in This Item:
4(4)_P323-336.pdf765.19 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/22832

Title: イカ完全利用に関する研究:第11報 スルメ製造に関する研究(其の四) スルメ製造中における「ムレ」に就て
Other Titles: STUDIES ON THE COMPLETE UTILIZATION OF SQUID (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅠ. STUDIES ON THE MANUFACTURE OF “SURUME” (DRIED SQUID) (4) ON THE MUSTINESS OF SQUID MEAT DURING ITS DRYING
Authors: 谷川, 英一1 Browse this author
秋場, 稔2 Browse this author
沼倉, 忠弘3 Browse this author
Authors(alt): Tanikawa, Eiichi1
Akiba, Minoru2
Numakura, Tadahiro3
Issue Date: Feb-1954
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 4
Issue: 4
Start Page: 323
End Page: 336
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/22832
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第四卷 第四号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar_1.0 )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University