HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第5卷 第1号 >

塩辛の細菌学的研究:第7報 細菌の蛋白質分解酵素について(其の2) 再びBacillus subtilisの蛋白質分解酵素の賦活性物質について

Files in This Item:
5(1)_P47-54.pdf544.05 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/22845

Title: 塩辛の細菌学的研究:第7報 細菌の蛋白質分解酵素について(其の2) 再びBacillus subtilisの蛋白質分解酵素の賦活性物質について
Other Titles: Bacteriological Studies of Shiokara or “Soused Squid”:7. On the proteolytic enzymes of bacteria Part Ⅱ. On the activator of the proteolytic enzyme of Bacillus subtilis (continued)
Authors: 長尾, 淸1 Browse this author
Authors(alt): NAGAO, Kiyoshi1
Issue Date: May-1954
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 5
Issue: 1
Start Page: 47
End Page: 54
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/22845
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第5卷 第1号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University