HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第5卷 第1号 >

動物試験によるスルメイカ肉蛋白の栄養価とその消化吸収率について

Files in This Item:
5(1)_P94-98.pdf287.4 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/22852

Title: 動物試験によるスルメイカ肉蛋白の栄養価とその消化吸収率について
Other Titles: Studies on the Nutritive Value and Absorption Coefficient of “Surume-Ika” (Ommastrephes sloani pacificus) Protein
Authors: 吉村, 克二1 Browse this author
奈良, 盛2 Browse this author
Authors(alt): YOSHIMURA, Katsuji1
NARA, Sakan2
Issue Date: May-1954
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 5
Issue: 1
Start Page: 94
End Page: 98
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/22852
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第5卷 第1号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar_1.0 )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University