HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
水産科学院・水産科学研究院  >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第7卷 第4号 >

THE FORMATION OF MAGNESIUM-AMMONIUM-PHOSPHATE CRYSTALS IN CANNED SEA FOODS:Ⅱ. Solubility of struvite formed in canned sea foods and MgNH4PO4・6H2O crystals synthesized in laboratory

フルテキスト
7(4)_P300-305.pdf293.83 kBPDF見る/開く
この文献へのリンクには次のURLを使用してください:http://hdl.handle.net/2115/22978

タイトル: THE FORMATION OF MAGNESIUM-AMMONIUM-PHOSPHATE CRYSTALS IN CANNED SEA FOODS:Ⅱ. Solubility of struvite formed in canned sea foods and MgNH4PO4・6H2O crystals synthesized in laboratory
著者: TANIKAWA, Eiichi 著作を一覧する
NAGASAWA, Yoshio 著作を一覧する
SUGIYAMA, Takashi 著作を一覧する
発行日: 1957年 2月
出版者: 北海道大学水産学部 = FACULTY OF FISHERIES, HOKKAIDO UNIVERSITY
誌名: 北海道大學水産學部研究彙報 = BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
巻: 7
号: 4
開始ページ: 300
終了ページ: 305
資料タイプ: bulletin
URI: http://hdl.handle.net/2115/22978
出現コレクション:第7卷 第4号

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学