Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第8卷 第4号 >
サメ肉腐敗の微生物化学的研究:第4報 尿素分解菌の尿素分解能力に及ぼす温度の影響について
Title: | サメ肉腐敗の微生物化学的研究:第4報 尿素分解菌の尿素分解能力に及ぼす温度の影響について |
Other Titles: | Studies in the Bacteriological Chemistry of Shark Muscle Spoilage:Ⅳ. On the effects of temperature upon the urea decomposing ability of the urea-splitting bacteria isolated from spoiling shark muscle |
Authors: | 木村, 喬久1 Browse this author |
Authors(alt): | KIMURA, Takahisa1 |
Issue Date: | Feb-1958 |
Publisher: | 北海道大学水産学部 |
Journal Title: | 北海道大學水産學部研究彙報 |
Journal Title(alt): | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY |
Volume: | 8 |
Issue: | 4 |
Start Page: | 310 |
End Page: | 313 |
Type: | bulletin (article) |
URI: | http://hdl.handle.net/2115/23018 |
Appears in Collections: | 北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第8卷 第4号
|
|