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第12巻 第2号 >

水産動物筋肉の生化学的研究:第1報 ホタテ貝柱煮熟液に溶存する5'-アデニール酸について

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12(2)_P151-159.pdf422.25 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23133

Title: 水産動物筋肉の生化学的研究:第1報 ホタテ貝柱煮熟液に溶存する5'-アデニール酸について
Other Titles: Biochemical Studies on Muscle of Sea Animals:Ⅰ. On adenylic acid in the boiled liquor with the muscle of scallop, Pecten yessoensis
Authors: 飯田, 優1 Browse this author
荒木, 功2 Browse this author
村田, 喜一3 Browse this author
Authors(alt): IIDA, Atsushi1
ARAKI, Isao2
MURATA, Kiichi3
Issue Date: Aug-1961
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 12
Issue: 2
Start Page: 151
End Page: 159
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23133
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