HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第13巻 第1号 >

サケ・マス類の脂質:第3報 サケ筋肉アセトン可溶性脂質

Files in This Item:
13(1)_P8-12.pdf206.23 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23148

Title: サケ・マス類の脂質:第3報 サケ筋肉アセトン可溶性脂質
Other Titles: Lipids of Salmonoid Fishes:Ⅲ. Acetone-soluble lipid from muscle of dog salmon, Oncorhynchus keta
Authors: 羽田野, 六男1 Browse this author
座間, 宏一2 Browse this author
五十嵐, 久尚3 Browse this author
Authors(alt): HATANO, Mutsuo1
ZAMA, Kōichi2
IGARASHI, Hisanao3
Issue Date: May-1962
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 13
Issue: 1
Start Page: 8
End Page: 12
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23148
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第13巻 第1号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )


 

Feedback - Hokkaido University