HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第15巻 第1号 >

イカ完全利用に関する研究(第21報):イカ燻製の製造について(3)

Files in This Item:
15(1)_P47-57.pdf515.52 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23214

Title: イカ完全利用に関する研究(第21報):イカ燻製の製造について(3)
Other Titles: Studies on the Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus) (ⅩⅩⅠ):Manufacture of smoked squid meat (3)
Authors: 谷川, 英一1 Browse this author
秋場, 稔2 Browse this author
元広, 輝重3 Browse this author
Authors(alt): Tanikawa, Eiichi1
Akiba, Minoru2
Motohiro, Terushige3
Issue Date: May-1964
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 15
Issue: 1
Start Page: 47
End Page: 57
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23214
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第15巻 第1号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )

MathJax is now OFF:


 

Feedback - Hokkaido University