HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第15巻 第1号 >

水産物の凍結真空乾燥:第4報 コンブについて

Files in This Item:
15(1)_P58-62.pdf703.17 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23215

Title: 水産物の凍結真空乾燥:第4報 コンブについて
Other Titles: Freeze Vacuum Drying of Marine Products:Ⅳ. Test on one of edible kelps (Makonbu)
Authors: 小林, 喜一郎1 Browse this author
五十嵐, 脩蔵2 Browse this author
Authors(alt): KOBAYASHI, Kiichirô1
IGARASHI, Shûzô2
Issue Date: May-1964
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 15
Issue: 1
Start Page: 58
End Page: 62
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23215
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第15巻 第1号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University