HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第16巻 第1号 >

イカ完全利用に関する研究(第24報):イカ燻製の製造について(6) 製造工場の防黴消毒

Files in This Item:
16(1)_P61-67.pdf275.38 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23246

Title: イカ完全利用に関する研究(第24報):イカ燻製の製造について(6) 製造工場の防黴消毒
Other Titles: Studies on Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅩⅣ. The manufacture of smoked squid meat (6) Cleaning of squid processing factory in order to prevent the growth of mold
Authors: 谷川, 英一1 Browse this author
秋場, 稔2 Browse this author
元広, 輝重3 Browse this author
Authors(alt): Tanikawa, Eiichi1
Akiba, Minoru2
Motohiro, Terushige3
Issue Date: May-1965
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 16
Issue: 1
Start Page: 61
End Page: 67
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23246
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第16巻 第1号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )


 

Feedback - Hokkaido University