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第17巻 第1号 >

水産動物筋肉の酵素化学的研究:6.イカ筋肉のリンゴ酸酵素(malic enzyme)に及ぼす各種カルボン酸および阻害剤の効果

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17(1)_P64-69.pdf271.02 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23272

Title: 水産動物筋肉の酵素化学的研究:6.イカ筋肉のリンゴ酸酵素(malic enzyme)に及ぼす各種カルボン酸および阻害剤の効果
Other Titles: Enzymatic Studies on the Muscle of Aquatic Animals:6. Effect of various carboxylic acids and inhitors on squid malic enzyme
Authors: 柴田, 猛1 Browse this author
北原, 直2 Browse this author
吉村, 克二3 Browse this author
Authors(alt): SHIBATA, Takeshi1
KITAHARA, Tadashi2
YOSHIMURA, Katsuji3
Issue Date: May-1966
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 17
Issue: 1
Start Page: 64
End Page: 69
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23272
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