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魚類燻製品製造に関する研究:第5報 製造過程中における結合水量の変化

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23294

Title: 魚類燻製品製造に関する研究:第5報 製造過程中における結合水量の変化
Other Titles: Studies on Smoked Fish Products:Ⅴ. Change in the amount of bound water in fish muscle during smoking
Authors: 秋場, 稔1 Browse this author
元広, 輝重2 Browse this author
工藤, 駿一3 Browse this author
Authors(alt): Akiba, Minoru1
Motohiro, Terushige2
Kudo, Shunichi3
Issue Date: Mar-1967
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 17
Issue: 4
Start Page: 234
End Page: 240
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23294
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