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ねり製品原料としての北海道多獲魚に対するラクトンの添加効果

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23324

Title: ねり製品原料としての北海道多獲魚に対するラクトンの添加効果
Other Titles: Effect of Lactone on the Quality of Minced Fish Muscle for Making “Kamaboko”
Authors: 秋場, 稔1 Browse this author
元広, 輝重2 Browse this author
木村, 昇3 Browse this author
谷川, 英一4 Browse this author
Authors(alt): Akiba, Minoru1
Motohiro, Terushige2
Kimura, Noboru3
Tanikawa, Eiichi4
Issue Date: Nov-1967
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 18
Issue: 3
Start Page: 255
End Page: 260
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23324
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