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第18巻 第3号 >

魚介類の鮮度低下ならびに腐敗にともなう揮発性塩基窒素,トリメチルアミンおよびトリメチルアミンオキサイド含量の変化

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18(3)_P268-270.pdf138.82 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23326

Title: 魚介類の鮮度低下ならびに腐敗にともなう揮発性塩基窒素,トリメチルアミンおよびトリメチルアミンオキサイド含量の変化
Other Titles: Variation of the Volatile Basic Nitrogen, Trimethylamine and Trimethylamine Oxide Contents Accompanied by Loss of Freshness and Putrefaction of Fish and Marine Invertebrates
Authors: 高木, 光造1 Browse this author
村山, 花子2 Browse this author
遠藤, 繁子3 Browse this author
Authors(alt): TAKAGI, Mitsuzō1
MURAYAMA, Hanako2
ENDŌ, Shigeko3
Issue Date: Nov-1967
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 18
Issue: 3
Start Page: 268
End Page: 270
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23326
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