HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第22巻 第2号 >

サクラマスONCORHYNCHUS MASOUの脂質:第1報 変態時期におけるサクラマス幼魚の脂質含量および脂肪酸組成の変動とそれらにおよぼす光の影響について

Files in This Item:
22(2)_P151-158.pdf377.46 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23447

Title: サクラマスONCORHYNCHUS MASOUの脂質:第1報 変態時期におけるサクラマス幼魚の脂質含量および脂肪酸組成の変動とそれらにおよぼす光の影響について
Other Titles: Lipids of Masu Salmon ONCORHYNCHUS MASOU:Ⅰ. Variations of the Lipid Content and the Fatty Acid Composition of Juvenile Masu Salmon during the Period of Smolt-Transformation, and on the Influence of Light upon those Variations
Authors: 太田, 亨1 Browse this author
山田, 実2 Browse this author
Authors(alt): ŌTA, Tōru1
YAMADA, Minoru2
Issue Date: Aug-1971
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 22
Issue: 2
Start Page: 151
End Page: 158
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23447
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第22巻 第2号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )


 

Feedback - Hokkaido University