HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第23巻 第3号 >

脂質酸化生成物の生体におよぼす影響:Ⅰ ドコサヘキサエン酸自動酸化物のラット臓器におよぼす影響

Files in This Item:
23(3)_P159-169.pdf474.71 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23479

Title: 脂質酸化生成物の生体におよぼす影響:Ⅰ ドコサヘキサエン酸自動酸化物のラット臓器におよぼす影響
Other Titles: Influence of Oxidized Lipids on the Living Body:Ⅰ. The influence of the autoxidized docosahexaenoic acid upon the rat organs
Authors: 小川, 晁1 Browse this author
五十嵐, 久尚2 Browse this author
Authors(alt): OGAWA, Akira1
IGARASHI, Hisanao2
Issue Date: Dec-1972
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 23
Issue: 3
Start Page: 159
End Page: 169
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23479
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第23巻 第3号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar_1.0 )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University