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第25巻 第2号 >

魚類筋肉脂質の冷凍貯蔵中の変化:Ⅳ.低温におけるトリグリセライドおよびレシチンの自動酸化分解

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23522

Title: 魚類筋肉脂質の冷凍貯蔵中の変化:Ⅳ.低温におけるトリグリセライドおよびレシチンの自動酸化分解
Other Titles: Changes in the Flesh Lipids of Fish during Frozen Storage:Ⅳ. Autoxidations of triglyceride and lecithin in cold storage
Authors: 高間, 浩蔵1 Browse this author
Authors(alt): TAKAMA, Kōzō1
Issue Date: Oct-1974
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 25
Issue: 2
Start Page: 154
End Page: 161
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23522
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