HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第25巻 第2号 >

魚類筋肉脂質の冷凍貯蔵中の変化:Ⅳ.低温におけるトリグリセライドおよびレシチンの自動酸化分解

Files in This Item:
25(2)_P154-161.pdf419.21 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23522

Title: 魚類筋肉脂質の冷凍貯蔵中の変化:Ⅳ.低温におけるトリグリセライドおよびレシチンの自動酸化分解
Other Titles: Changes in the Flesh Lipids of Fish during Frozen Storage:Ⅳ. Autoxidations of triglyceride and lecithin in cold storage
Authors: 高間, 浩蔵1 Browse this author
Authors(alt): TAKAMA, Kōzō1
Issue Date: Oct-1974
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 25
Issue: 2
Start Page: 154
End Page: 161
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23522
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第25巻 第2号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar_1.0 )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University