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第26巻 第2号 >

一般加工食品の微生物学的研究:Ⅰ.醱酵および塩蔵食品中の酵母の分布について

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26(2)_P207-215.pdf507.47 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23560

Title: 一般加工食品の微生物学的研究:Ⅰ.醱酵および塩蔵食品中の酵母の分布について
Other Titles: Studies on the Microorganisms in Foods:Ⅰ. Distribution of yeasts in fermented and salted foods
Authors: 信濃, 晴雄1 Browse this author
佐藤, 正博2 Browse this author
秋場, 稔3 Browse this author
Authors(alt): Shinano, Haruo1
Sato, Masahiro2
Akiba, Minoru3
Issue Date: Sep-1975
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 26
Issue: 2
Start Page: 207
End Page: 215
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23560
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