HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第27巻 第1号 >

サクラマスの脂質-Ⅳ.:海水生活初期におけるサクラマス幼魚筋肉脂質の脂質組成と脂肪酸組成の変動

Files in This Item:
27(1)_P30-36.pdf388.58 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23581

Title: サクラマスの脂質-Ⅳ.:海水生活初期におけるサクラマス幼魚筋肉脂質の脂質組成と脂肪酸組成の変動
Other Titles: Lipids of Masu Salmon-Ⅳ.:Changes of lipid composition and fatty acid composition in flesh lipids of juvenile masu salmon in the early stage of sea water life
Authors: 太田, 亨1 Browse this author
Authors(alt): ŌTA, Tōru1
Issue Date: Jun-1976
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 27
Issue: 1
Start Page: 30
End Page: 36
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23581
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第27巻 第1号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )


 

Feedback - Hokkaido University