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第29巻 第2号 >

水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第1報 各種カマボコに対する分離タンパクの適正添加量

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23639

Title: 水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第1報 各種カマボコに対する分離タンパクの適正添加量
Other Titles: Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅰ. Optimum concentration of protein isolate in boiled-, fried- and broiled-type products
Authors: 元広, 輝重1 Browse this author
沼倉, 忠弘2 Browse this author
Authors(alt): MOTOHIRO, Terushige1
NUMAKURA, Tadahiro2
Issue Date: Jun-1978
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 29
Issue: 2
Start Page: 141
End Page: 147
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23639
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