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第30巻 第4号 >

調味加工品サキイカの褐変に関する研究:Ⅰ.イカ胴肉の化学成分,アミノ酸および脂肪酸組成について

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23697

Title: 調味加工品サキイカの褐変に関する研究:Ⅰ.イカ胴肉の化学成分,アミノ酸および脂肪酸組成について
Other Titles: Browning of Dried-Seasoned Squid Product:Ⅰ. On the chemical constituents for amino acids and fatty acids of squid mantles
Authors: 林, 賢治1 Browse this author
高木, 徹2 Browse this author
Authors(alt): HAYASHI, Kenji1
TAKAGI, Toru2
Issue Date: Nov-1979
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 30
Issue: 4
Start Page: 288
End Page: 293
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23697
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