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第31巻 第2号 >

水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第4報.油分添加による水産ねり製品ジェリー強度の変化

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23718

Title: 水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第4報.油分添加による水産ねり製品ジェリー強度の変化
Other Titles: Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅳ. Change in the jelly strength of fish gel products by the addition of oil
Authors: 元広, 輝重1 Browse this author
沼倉, 忠弘2 Browse this author
目代, はるみ3 Browse this author
Authors(alt): MOTOHIRO, Terushige1
NUMAKURA, Tadahiro2
MOKUDAI, Harumi3
Issue Date: Jun-1980
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 31
Issue: 2
Start Page: 210
End Page: 214
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23718
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