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第37巻 第4号 >

加熱処理コイ筋肉ミオシンとトリオレインのエマルションの流動特性

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37(4)_P326-331.pdf731.56 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23935

Title: 加熱処理コイ筋肉ミオシンとトリオレインのエマルションの流動特性
Other Titles: The Flow Characteristics of Emulsion:Heat-treated Carp Myosin with Triolein
Authors: 川合, 祐史1 Browse this author →KAKEN DB
羽田野, 六男2 Browse this author →KAKEN DB
Authors(alt): KAWAI, Yūji1
HATANO, Mutsuo2
Issue Date: Nov-1986
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 37
Issue: 4
Start Page: 326
End Page: 331
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23935
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