HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第40巻 第2号 >

ガス置換貯蔵法によるラミコンカップ詰め魚肉切り身の鮮度保持に関する研究

Files in This Item:
40(2)_P138-146.pdf444.8 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/24026

Title: ガス置換貯蔵法によるラミコンカップ詰め魚肉切り身の鮮度保持に関する研究
Other Titles: Putrefactive Profiles of Fish-fillets Packed in Plastic Container under Different Modified Atmosphere
Authors: 岡, 重美1 Browse this author
西沢, 洋一2 Browse this author
高間, 浩蔵3 Browse this author
Authors(alt): OKA, Shigemi1
NISHIZAWA, Yoichi2
TAKAMA, Kozo3
Issue Date: May-1989
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 40
Issue: 2
Start Page: 138
End Page: 146
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/24026
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第40巻 第2号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar_1.0 )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University