HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
獣医学研究科  >
Japanese Journal of Veterinary Research >
Volume 37, Number 2 >

OXIDATIVE COMPOUNDS IN ONION (ALLIUM CEPA L. ONION). ISOLATION AND DEMONSTRATION OF THEIR OXIDATIVE DAMAGE TO ERYTHROCYTES

フルテキスト
KJ00002377289.pdf55.39 kBPDF見る/開く
この文献へのリンクには次のURLを使用してください:http://hdl.handle.net/2115/3186

タイトル: OXIDATIVE COMPOUNDS IN ONION (ALLIUM CEPA L. ONION). ISOLATION AND DEMONSTRATION OF THEIR OXIDATIVE DAMAGE TO ERYTHROCYTES
著者: YUYAMA, Motoshi 著作を一覧する
発行日: 1989年 6月20日
出版者: The Graduate School of Veterinary Medicine
誌名: Japanese Journal of Veterinary Research
巻: 37
号: 2
開始ページ: 144
終了ページ: 144
資料タイプ: bulletin
URI: http://hdl.handle.net/2115/3186
出現コレクション:Volume 37, Number 2

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学