HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Environmental Science / Faculty of Environmental Earth Science >
北海道大学大学院環境科学研究科邦文紀要 >
No.2 >

人工甘味料,特にサッカリンの砂糖代替品としての位置付けについて : 明治以降の使用変遷を手掛りとして

Files in This Item:
2_1-31.pdf2.52 MBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/37073

Title: 人工甘味料,特にサッカリンの砂糖代替品としての位置付けについて : 明治以降の使用変遷を手掛りとして
Authors: 光武, 幸 Browse this author
Issue Date: 31-Mar-1986
Publisher: 北海道大学大学院環境科学研究科
Journal Title: 北海道大学大学院環境科学研究科邦文紀要
Volume: 2
Start Page: 1
End Page: 31
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/37073
Appears in Collections:北海道大学大学院環境科学研究科邦文紀要 > No.2

 

Feedback - Hokkaido University