HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Environmental Science / Faculty of Environmental Earth Science >
北海道大学大学院環境科学研究科邦文紀要 >
No.3 >

食品添加物の必要性の判断に影響する要因の分析

Files in This Item:
3_81-90.pdf730.06 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/37075

Title: 食品添加物の必要性の判断に影響する要因の分析
Other Titles: Analysis of Factors to Influence on Judgment of Necessity of Food Additives
Authors: 光武, 幸1 Browse this author
岩田, 昇2 Browse this author
Authors(alt): Mitsutake, Miyuki1
Iwata, Noburu2
Issue Date: 17-Aug-1987
Publisher: 北海道大学大学院環境科学研究科
Journal Title: 北海道大学大学院環境科学研究科邦文紀要
Volume: 3
Start Page: 81
End Page: 90
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/37075
Appears in Collections:北海道大学大学院環境科学研究科邦文紀要 > No.3

 

Feedback - Hokkaido University