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「田んぼの稲が白いご飯になるまで」 : 第4回 : 粒厚選別と色彩選別とを併用した玄米の精選別

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Ka2007-4 genmai.pdf1.38 MBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/71291

Title: 「田んぼの稲が白いご飯になるまで」 : 第4回 : 粒厚選別と色彩選別とを併用した玄米の精選別
Authors: 川村, 周三 Browse this author →KAKEN DB
竹倉, 憲弘 Browse this author
竹中, 秀行 Browse this author
Keywords: 縦目篩の網目幅
選別歩留
整粒割合
検査等級
搗精歩留
食味評価
Issue Date: Sep-2007
Publisher: 日本精米工業会
Journal Title: 精米工業
Volume: 226
Start Page: 9
End Page: 13
Type: article
URI: http://hdl.handle.net/2115/71291
Appears in Collections:農学院・農学研究院 (Graduate School of Agriculture / Faculty of Agriculture) > 雑誌発表論文等 (Peer-reviewed Journal Articles, etc)

Submitter: 川村 周三

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