HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Agriculture / Faculty of Agriculture >
Peer-reviewed Journal Articles, etc >

「田んぼの稲が白いご飯になるまで」 : 第7回 : 米の味、コシヒカリは本当に一番美味しいの? 北海道米は美味しくないの?

Files in This Item:
Ka2008-8 hokkaidomai.pdf1.46 MBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/71294

Title: 「田んぼの稲が白いご飯になるまで」 : 第7回 : 米の味、コシヒカリは本当に一番美味しいの? 北海道米は美味しくないの?
Authors: 川村, 周三 Browse this author →KAKEN DB
横江, 未央 Browse this author
Keywords: 品種改良
栽培管理技術
ポストハーベスト技術
理化学特性
食味
Issue Date: Mar-2008
Publisher: 日本精米工業会
Journal Title: 精米工業
Volume: 229
Start Page: 9
End Page: 14
Type: article
URI: http://hdl.handle.net/2115/71294
Appears in Collections:農学院・農学研究院 (Graduate School of Agriculture / Faculty of Agriculture) > 雑誌発表論文等 (Peer-reviewed Journal Articles, etc)

Submitter: 川村 周三

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar_1.0 )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University