HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Agriculture / Faculty of Agriculture >
Peer-reviewed Journal Articles, etc >

技術特集 特A米産地を定着させる : 自信を持って薦められる「ゆめぴりか」のタンパク質とアミロースのバランス : おいしさの要因と課題

Files in This Item:
Ka2013-2 Yumepirika Published .pdf17.75 MBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/71359

Title: 技術特集 特A米産地を定着させる : 自信を持って薦められる「ゆめぴりか」のタンパク質とアミロースのバランス : おいしさの要因と課題
Authors: 川村, 周三 Browse this author →KAKEN DB
Issue Date: Aug-2013
Publisher: 北海道協同組合通信社
Journal Title: ニューカントリー
Volume: 60
Issue: 8
Start Page: 10
End Page: 13
Type: article
URI: http://hdl.handle.net/2115/71359
Appears in Collections:農学院・農学研究院 (Graduate School of Agriculture / Faculty of Agriculture) > 雑誌発表論文等 (Peer-reviewed Journal Articles, etc)

Submitter: 川村 周三

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar_1.0 )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University