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学校給食向け地場産加工食品供給の不安定性とその要因に関する研究 : 北海道産野菜を利用した地産地消型学校給食の展望 [論文内容及び審査の要旨]

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/73985
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Title: 学校給食向け地場産加工食品供給の不安定性とその要因に関する研究 : 北海道産野菜を利用した地産地消型学校給食の展望 [論文内容及び審査の要旨]
Authors: 脇谷, 祐子 Browse this author
Issue Date: 25-Mar-2019
Publisher: Hokkaido University
Conffering University: 北海道大学
Degree Report Number: 甲第13590号
Degree Level: 博士
Degree Discipline: 農学
Examination Committee Members: (主査) 教授 坂爪 浩史, 教授 坂下 明彦, 名誉教授 飯澤 理一郎, 講師 清水池 義治, 教授 佐藤 信(北海学園大学)
Degree Affiliation: 農学院(共生基盤学専攻)
Rights: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/
Type: theses (doctoral - abstract and summary of review)
URI: http://hdl.handle.net/2115/73985
Appears in Collections:課程博士 (Doctorate by way of Advanced Course) > 農学院(Graduate School of Agriculture)
学位論文 (Theses) > 博士 (農学)

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