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低温増殖性芽胞形成菌の性状と要冷蔵加工食品の保存性を向上させる加熱殺菌条件に関する研究 [論文内容及び審査の要旨]

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/92459
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Title: 低温増殖性芽胞形成菌の性状と要冷蔵加工食品の保存性を向上させる加熱殺菌条件に関する研究 [論文内容及び審査の要旨]
Authors: 小林, 哲也 Browse this author
Issue Date: 25-Mar-2024
Publisher: Hokkaido University
Conffering University: 北海道大学
Degree Report Number: 甲第15709号
Degree Level: 博士
Degree Discipline: 水産科学
Examination Committee Members: (主査) 教授 栗原 秀幸, 教授 山﨑 浩司, 助教 山木 将悟
Degree Affiliation: 水産科学院(海洋応用生命科学専攻)
Rights: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Type: theses (doctoral - abstract and summary of review)
URI: http://hdl.handle.net/2115/92459
Appears in Collections:課程博士 (Doctorate by way of Advanced Course) > 水産科学院(Graduate School of Fisheries Sciences)
学位論文 (Theses) > 博士 (水産科学)

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