HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
農学院・農学研究院  >
北海道大学大学院農学研究院邦文紀要 = Memoirs of the Research Faculty of Agriculture, Hokkaido University >

Vol. 17 No. 4 : [11]

北海道大学農学部邦文紀要
検索結果表示: 1 - 11 / 11
資料種別著者タイトル別タイトル掲載誌等掲載誌等別名発行日
bulletin矢沢, 正士; 竹中, 健札幌圏における土地利用の生態的評価Ecological Evaluation of Land Use in Sapporo Area北海道大学農学部邦文紀要-1991年10月 5日
bulletin兪, 晟濬; 小林, 喜六; 生越, 明北海道に発生したニンニク乾腐病Occurrence of the Basal Rot of Garlic in Hokkaido北海道大学農学部邦文紀要-1991年10月 5日
bulletin張, 樹槐; 寺尾, 日出男農用連結車両の操安性向上に関する基礎研究Study of the Dynamic Performance of Tracto-Trailar Combinations for Farm Use北海道大学農学部邦文紀要-1991年10月 5日
bulletin中村, 富美男; 北村, 恵子; 岡村, 可奈子; 近藤, 敬治牛副次生産物、特に消火器のコラーゲンに関する組織学的研究A Histological Study of the Collagen in Bovine By-products, particularly in Digestive Organ北海道大学農学部邦文紀要-1991年10月 5日
bulletin長沢, 徹明; 梅田, 安治; 李, 里漫傾斜枠試験による土壌流亡挙動の研究 (Ⅲ) : 侵食挙動の季節的特性Behaviors of Soil Loss in Slope-Lysimeter (Ⅲ) : Seasonal characteristics of erosion北海道大学農学部邦文紀要-1991年10月 5日
bulletin相馬, 潤; 小林, 喜六; 生越, 明トウモロコシ栽培によるアズキ落葉病菌の菌量低下機構 : Ⅰ. トウモロコシおよびアズキの根圏土壌中のアズキ落葉病菌菌量Studies on the Decrease of the Population of Phialophora gregata, the Causal Fungus of Brown Stem Rot of Adzuki Beans, by Corn Cultivation. : Ⅰ. The populations of Phialophora gregata in the rhizospheres of corn and aduki bean.北海道大学農学部邦文紀要-1991年10月 5日
bulletin相馬, 潤; 小林, 喜六; 生越, 明トウモロコシ栽培によるアズキ落葉病菌の菌量低下機構 : Ⅱ. トウモロコシおよびアズキの根面微生物相、根圏微生物相の比較Studies on the Decrease of the Population of Phialophora gregata, the Causal Fungus of Brown Stem Rot of Adzuki Beans, by Corn Cultivation. : Ⅱ. Comparisons of the rhizoplane and the rhizosphere microfloras between corn and adzuki bean.北海道大学農学部邦文紀要-1991年10月 5日
bulletin上田, 恒司; 平井, 卓郎構造用木質平面材料の強度性能Mechanical Properties of Wood-Based Sheet Materials for Structural Uses北海道大学農学部邦文紀要-1991年10月 5日
bulletin孔, 徳剛; 湊, 克之; 寺尾, 日出男チェンソー切削装置内部の摩擦抵抗についてStudies on the Frictional Resistance to Cutting Device of Chainsaws北海道大学農学部邦文紀要-1991年10月 5日
bulletin王, 秀峰; 堀口, 郁夫; 青木, 正敏; 谷, 宏; 町村, 尚衛星データによるサロベツ原野の地表面温度の解析Studies of Surface Temperature on Sarobetsu Peat Land by Landsat TM Data北海道大学農学部邦文紀要-1991年10月 5日
bulletin川村, 周三米の搗精と精白米の品質および食味 : (第4報) 最適搗精方法と最適玄米条件Rice Milling and Quality and Taste of Milled Rice : (Part 4) Optimum technique for milling and optimum brown rice condition before milling北海道大学農学部邦文紀要-1991年10月 5日
検索結果表示: 1 - 11 / 11

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学