HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Field Science Center for Northern Biosphere >
生物生産研究農場技術業務報告 >
第3号 >

技術報告: 食肉製品に対する結合組織成分の添加効果

Files in This Item:
3_90-92.pdf180.83 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/14519

Title: 技術報告: 食肉製品に対する結合組織成分の添加効果
Authors: 加藤, 秀雄 Browse this author
日置, 昭二 Browse this author
板谷, 一 Browse this author
徳永, 裕子 Browse this author
西邑, 隆徳 Browse this author
服部, 昭仁 Browse this author
Issue Date: Apr-1999
Publisher: 北海道大学農学部附属農場
Journal Title: 北海道大学農学部附属農場技術業務報告
Volume: 3
Start Page: 90
End Page: 92
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/14519
Appears in Collections:生物生産研究農場技術業務報告 > 第3号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University